Invester i guld

Guld kan være en smart investering

Prisen på guld går op og ned, og i disse tider mest op. Det kan derfor være smart at investere i guld. I tider med megen usikkerhed er der stor tendens til at købe guld, da det anses for at være en forholdsvis sikker investering.

Derfor er guldinvesteringer oppe i tiden

Gode afkast for investerorer

De senere år er der mange investorer der har tjent godt på investeringsguld og i at placere deres investering i guld i stedet for aktier eller andet. Grunden til dette skal findes i den ustabile verdensøkonomi. Meget tyder på at dette ikke bliver meget bedre de næste par år, og derfor tyr mange til investering i guld og andre metaller. Da der er en begrænset af guld, stiger prisen på investeringsguld derfor også løbende. Det er ikke til at spå om hvor længe og hvor meget guldprisen kommer til at stige, men min personlige vurdering er at det godt vil kunne betale sig at investere i guld i den nuværende økonomiske situation.

Det er nemt og billigt at investere i guld online. Dette kan f.eks. gøres hos den internationale virksomhed eToro. Her kan du få en gratis konto, og så er du let i gang.

Invester i Guld hos eToro

Høj guldpris i 2012

De fleste tænker på aktier, når de tænker på investeringer. Men det er vigtigt at have en bred portofølje i sine inveteringer, og derfor skal jeg også råde dig til ikke kun at lave dine investeringer i investersguld, men huske at alt går op og ned. Guld er en god ide at have med i sine investeringer, men bør kun være en del af dette, for at minimere risikoen.